Familien Bendtsen og Larsen
Mor og Far
Min mor hedder Trine og far hedder Martin, de mødte hinanden oppe ved en af mors veninder, hvor far kravlede ind gennem vinduet - skørt ikke! Vi bor i et hus i Ejstrupholm sammen med vores kat Tiger, vores hunde Molly og Tøsen, vores grå papegøje Freya, vores sumpskildpadde Lady, vores fisk, vores krabber, vores kanin Tilde, vores skægagamer Josefine og Hubert, og vores nymfeparakit Julie.
Min Mormor og Morfar

Min morfar og mormor bor i Nørresundby. De hedder Ingelise og Henrik. Min mor er den ældste af deres 3 børn, så fik de Onkel Morten og til sidst efternøleren Moster Rikke.
Det er altid så sjovt at være sammen med mormor og morfar. Morfar laver altid nogle skøre ting, og mormor elsker når jeg nusser hende og giver hende krammere. Jeg er rigtig glad for min mormor og morfar, og de er også helt vilde med mig.😎

Bedstemor og Bedstefar
Min Bedstemor og Bedstefar hedder Randi og Orla. De mødte hinanden på en efterskole i Århus, og blev gift d. 14 November 1981. De boer i Smedebæk meget tæt på Ejstrupholm, så vi besøger tit hinanden, og nogle gange leger jeg også over ved dem uden mor og far. Min Bedstemor elsker at sidde og hyggesnakke med mig  og vi leger rigtig godt sammen. Bedstefar fnder altid mobiltelefonen frem, så han kan få et godt billede af sit dejlige barnebarn, og så kan han godt finde på at drille mig. Men så driller jeg også bare ham. De har ét barn og det er jo selvfølgelig min far. 

 

Onkel Morten og Tante Anne

Onkel Morten og Tante Anne bor i Nørresundby. 😀 Det er altid hyggeligt at være sammen med Onkel og Anne. Og nu har jeg også verdens sødeste kusine, der hedder Ida og en dejlig fætter, Frederik.

Moster Rikke og Kim

Min Moster Rikke bor i Sæby sammen med sin kæreste Kim og min dejlige fætter Sebastian. Kim og jeg laver altid en masse sjov og ballade og han er bare sød - min helt!! Udover mor og far var Moster en af de første jeg følte mig tryg ved. Hun er sød og sjov, og hun vil rigtig gerne lytte uanset hvor meget jeg har at fortælle. Mor og far kan nogle gange blive lidt jaloux på hende, for hun kan få mig til at grine som ingen andre kan. Vi har en fælles interesse - ting der skinner!! Mosters hjem glimtre og glitre af de fineste ting, og hun har næsten også altid nogle spændede smykker på, som jeg godt kan lide at pille ved (og hun bliver ikke engang sur). Min Moster er bare den sødeste Moster i hele verden.😘😘

Oldefar

Min Oldefar i Skovsgaard hedder Hjalmar. Han er rigtig stolt af mig. Han har fået rolator, så når jeg sidder i kørestolen, racer vi nogle gange om kap. Oldefar bor i  Skovsgaard, der ligger endnu længere oppe nordpå end Nørresundby, så jeg har ikke set ham så tit, men vi hygger os altid sammen.

Min Oldefar og Oldemor
Min Oldemor og Oldefar i Aalborg hedder Lis og Jørn. De er forældre til min morfar, og de kan heller ikke stå for min charme. De er rigtig søde, og det er så sjovt at snakke med dem, for så kan jeg rigtig vise alt hvad jeg kan. Det meste af det de ved om mig får de fortalt af min morfar, så jeg tror de nyder rigtig meget, at se mig gøre alle de ting de har hørt om🙃
Alice og Oldefar
Alice og Oldefar (som hedder Leif) bor i Ejstrupholm. Jeg kan godt lide at få en hyggesnak med dem begge.🤩
Gitte, Steen, Michelle, Heidi og Kim

Jeg er simpelthen så glad for dem alle sammen. Gitte, Steen og Michelle bor i Brande og Heidi og Kim bor i Hammerum. Gitte er fars moster og Michelle og Heidi er fars kusiner. Når jeg er sammen med dem, vil de allesammen gerne sidde med mig og det er bare superhyggeligt for så bliver jeg så forkælet, og vi laver en masse sjov og ballade.😀

Onkel Tommy

Onkel Tommy bor i Ejstrupholm og han laver altid sjov med mig, og vi får os altid en vældig snak. Det er hyggeligt når hans datter Nina er der med Oliver, som er lidt yngre end mig, for så kan vi lege sammen.